sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus

Juhannus vietettiin melko kylmässä säässä, siinä kymmenen asteen pinnassa, vaikka välillä se aurinkokin kyllä hieman yritti paistaa.

Vuohilla alkoi viirata heti juhannusaattoaamuna, ennen ensimmäisiäkään vieraita. Olin niiden kanssa tarhassa ja ne pitivät pitkään puskemisnäytöstä. Kumpikin kävi myös toisen selässä, joten liekö kutulla ollut kiima?

Tässä muutama juhannuksen aikana kuvaamani video. Hirveä homma oli saada nämä esille, että toivottavasti edes kannatti. :D Ensin Blogger ei suostunut yhteistyöhän, vaan videot piti ladata Youtubeen. Ja sehän sitten kesti ja kesti ja kesti... Äääh. Menin sitten välissä nukkumaankin.


Olen aivan rakastunut näihin ihaniin, seurallisiin ja älykkäisiin eläimiin. Erittäin otettu olen siitä, että olen ilmeisesti nyt alle viikossa saavuttanut jo melko aran pukinkin luottamuksen. Toissapäivänä ja eilen sain rapsutella sitä tarhassa pitkät hetket ihan joka puolelta. Kyljistä, päästä, korvista, leuan alta ja jopa sarvien välistä! Tämä pukkihan on sellainen, että se väistää kosketusta, mutta pari tällaista hellittelyhetkeä on jo ehditty viettää. Mielestäni se, että sarviin ja sarvien väliin saa koskea, on kyllä erittäin iso luottamuksen osoitus, kun yleensä se sarviin koskeminen tarkoittaa sitä, että joutuu hihnaan (minkä sinänsä luulisi olevan miellyttävää, sehän tarkoittaa syömään pääsemistä! Tai on ainakin nyt toistaiseksi tarkoittanut täällä meillä) tai muuten vain jotain "epämieluisaa", hoitotoimenpiteitä tai muuta vastaavaa. Tuossa päivänä eräänä ei meinattu saada koko pukkia kiinni, kun miehen kanssa kahdestaan yritettiin. Ei auttanut kaura, ei mikään. Ja nyt sitten pukkiherra heittäytyy näin palluteltavaksi.

Kuttu, joka on huomattavasti seurallisempi ja sitä on saanut rapsutella alusta asti, tulee nojailemaan minuun, jos olen tarhassa. Kai sekin on jotain hellyyden hakemista? Kuttua saa kyllä rapsuttaa sydämensä kyllyydestä, se on kyllä niin ihanan kesy ja kiltti.

Molemmat myös aina "tervehtivät" minua, jos liikun pihassa, tai no, lähes aina ääneni kuullessaan. Niin söpöä. 

Mutta erityisen otettu olen tosiaan pukin käytöksestä! Ajatella, että ystävystyttiin näin hyvin, näin pian! <3 Nyt kun sanoin, niin taatusti tulee takapakkia ja tänään ei taas saa edes koskea, mutta...

Harmittaa muuten, että en saanut videolla pukin eilisiä hepuleita. Se oli ihan hassu, juoksi pitkin tarhaa tuhatta ja sataa, hyppi kiveltä kivelle, tanssi step dancea sadesuojan katolla ja muutenkin veti ihan hillitöntä rallia. :D Ja tottakai juuri silloin, kun ei ollut kännykkää taskussa. Onneksi sentään oli paikalla muitakin todistajia kuin minä, oli se niin hupaisaa. Vetivät muuten vieraillekin eilen samanlaisen puskemisnäytöksen kuin privaatisti minulle toissapäivänä. Tiedä sitten, että onko se sitä kiimaa, joka nämä villitsee vai ihan vaan esiintymisen halu? :D

Jos nuo videoupotukset tuossa yllä eivät toimi, niin kaikki videoni löytävät myös täältä; https://www.youtube.com/user/TheGimlixx/videos

1 kommentti: